Noticia

A la venda les entrades del Sevilla FC-Levante UD per a la grada visitant del Sánchez Pizjuán

El Levante UD posa a la venda demà dilluns les entrades per a la zona visitant del Sánchez Pizjuán, on este diumenge 21 d'octubre, des de les 21:00 hores, jugaran els granotes davant del Sevilla FC. Estes localitats nominatives tindran un preu de 30 euros i estaran a disposició dels aficionats des d'este dilluns i fins al divendres 18 d'octubre a les 14:00 hores en les oficines del Ciutat de València.

L´horari de venda serà:

-De dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 16:30 a 19:30 hores

-Divendres de 9 a 14 hores

Els abonats del Levante UD tindran preferència fins al dimecres i, des del dijous, es vendran les entrades a la resta del públic. Per a adquirir estes localitats nominatives serà imprescindible presentar l'abonament, en cas dels socis, i el DNI i només es podrà realitzar el pagament en efectiu.

Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...