Noticia

Alfonso Pérez Burrull dirigirà el encontre Levante UD-Getafe CF

Alfonso Pérez Burrull (15-9-1965, Santander) ha sigut el col•legiat designat per a dirigir el encontre Levante UD – Getafe CF que es disputa el diumenge a les 17 hores (PPV) en l'Estadi “Ciutat de _València”.
Este col•legiat del col•legi càntabre, va debutar la temporada 97/98 en Primera Divisió en el encontre Deportivo 1 – Mallorca 1. Esta temporada ha arbitrat quinze encontres que es van saldar amb sis victòries locals, quatre empats i cinc victòries visitants.
En estos partits ha mostrat un total de 27 grogues als locals per 41 als visitants, amb una mitjana de 4,5 targetes per partit, i hi ha assenyalat tres penals favorables als locals.
A més, en la present campanya ja va arbitrar al conjunt de De Biasi davant de l'Athletic Club en “San Mamés”, amb el resultat de 1-0 favorable als de Caparrós, i amb el polèmic gol de Llorente.
La passada temporada, Pérez Burrull va dirigir el encontre Levante UD 0 – Real Zaragoza 0, corresponent a la jornada 24, va amonestar Camacho i Harte, i va expulsar amb roja directa a Descarga, mentres que en la 04/05 va arbitrar el Levante UD 1 – CD Numancia 1.