Noticia

Alfonso Pérez Burrull dirigirà el encontre Levante UD-Getafe CF

Alfonso Pérez Burrull (15-9-1965, Santander) ha sigut el col•legiat designat per a dirigir el encontre Levante UD – Getafe CF que es disputa el diumenge a les 17 hores (PPV) en l'Estadi “Ciutat de _València”.
Este col•legiat del col•legi càntabre, va debutar la temporada 97/98 en Primera Divisió en el encontre Deportivo 1 – Mallorca 1. Esta temporada ha arbitrat quinze encontres que es van saldar amb sis victòries locals, quatre empats i cinc victòries visitants.
En estos partits ha mostrat un total de 27 grogues als locals per 41 als visitants, amb una mitjana de 4,5 targetes per partit, i hi ha assenyalat tres penals favorables als locals.
A més, en la present campanya ja va arbitrar al conjunt de De Biasi davant de l'Athletic Club en “San Mamés”, amb el resultat de 1-0 favorable als de Caparrós, i amb el polèmic gol de Llorente.
La passada temporada, Pérez Burrull va dirigir el encontre Levante UD 0 – Real Zaragoza 0, corresponent a la jornada 24, va amonestar Camacho i Harte, i va expulsar amb roja directa a Descarga, mentres que en la 04/05 va arbitrar el Levante UD 1 – CD Numancia 1.
Noticia

Part mèdic ASISA

Campaña; El centrecampiste es va retirar en els minuts finals del partit davant de l'Eibar després de sentir unes molèsties en el genoll. Una primera exploració mèdica efectuada en la sala mèdica del Ciutat de València, realitzada per part de Miguel Ángel Buil, cap dels servicis mèdics del Levante, descarta qualsevol tipus lesió en la zona afectada. No obstant això,...