Noticia

Bardhi, Jucinara i Cecilio firmaran autògrafs demà dimarts en el Mercat de Colom

Enis Bardhi, Jucinara i Cecilio firmaran autògrafs demà dimarts, de 18 a 19 hores, en el Mercat de Colom. Els jugadors del primer equip masculí, femení i futbol sala, respectivament, compartiran una hora amb aquells aficionats que desitgen conéixer-los en persona i aconseguir el seu autògraf.

Al mateix temps, tots aquells que s'acosten podran veure l'exposició fotogràfica "110 Anys de Llevantinisme", un recorregut pels 110 anys de la història del club en 110 imatges recopilades per l'entitat llevantinista i unides en una obra feta per a l'ocasió per l'artista Carlos Carsí.

FES-TE UNA FOTO AMB EL 110, PUBLICA-LA EN XARXES SOCIALS AMB L'HASHTAG #Selfie110 I PARTICIPA EN EL SORTEIG D'UNA CAMISETA OFICIAL!


Noticia

Pla de viatge a Vila-real

L'expedició llevantinista està citada demà dissabte a les 11:45 hores en l'Estadi Ciutat de València per a iniciar el desplaçament a Vila-real, on a les 18:30 hores disputarà el partit corresponent a la Jornada 24 de la Lliga Santander en La Cerámica. L'equip es mantindrà concentrat en l'Hotel Vila-Real Palace