Noticia

Bardhi, Jucinara i Cecilio firmaran autògrafs demà dimarts en el Mercat de Colom

Enis Bardhi, Jucinara i Cecilio firmaran autògrafs demà dimarts, de 18 a 19 hores, en el Mercat de Colom. Els jugadors del primer equip masculí, femení i futbol sala, respectivament, compartiran una hora amb aquells aficionats que desitgen conéixer-los en persona i aconseguir el seu autògraf.

Al mateix temps, tots aquells que s'acosten podran veure l'exposició fotogràfica "110 Anys de Llevantinisme", un recorregut pels 110 anys de la història del club en 110 imatges recopilades per l'entitat llevantinista i unides en una obra feta per a l'ocasió per l'artista Carlos Carsí.

FES-TE UNA FOTO AMB EL 110, PUBLICA-LA EN XARXES SOCIALS AMB L'HASHTAG #Selfie110 I PARTICIPA EN EL SORTEIG D'UNA CAMISETA OFICIAL!

Noticia

El Levante UD, destacat protagonista en la Gala dels Premis Golsmedia Sports 2019

El Levante UD va ser un dels grans protagonistes de la Gala dels Premis Golsmedia Sports 2019 celebrada en el dia d'ahir a Paterna. Els premiats de l'entitat llevantinista van ser els següents:Quico Catalán – Premi HonoríficLuis García Tevenet - Millor entrenadorArturo Molina - Millor centrecampistaPaula Tomás - Campiona d´EuropaEva Navarro - Campiona del Món i d´EuropaGema Climent - Millor...

Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.