Noticia

Carlos Clerc, nou jugador del Levante UD per a les pròximes tres temporades

Carlos Clerc es convertix en el segon reforç del mercat estival del Levante UD després de firmar el contracte que unix a ambdós parts per a les pròximes tres temporades.

Carlos Clerc Martínez (21-2-1992, Badalona) arriba lliure des del CA Osasuna, entitat en què ha militat les últimes tres temporades i on ha sumat 98 encontres, entre Lliga i Copa, 25 d'ells en Primera Divisió.

El lateral esquerre es va formar en els filials del RCD Espanyol, i va arribar a debutar amb el primer equip en 2013. Posteriorment, s'anava cedit al CE Sabadell, i al Girona FC, club amb què es va quedar a les portes de l'ascens a la Lliga Santander en la campanya 15/16 i en el que va jugar els 44 partits de lliga i va anotar 1 gol.

Noticia

Sergio León i Natasa Andonova firmaran autògrafs el dimecres en l´Àrea Movistar LaLiga

Sergio León i Natasa Andonova seran els protagonistes este dimecres de l'Àrea Movistar LaLiga, on firmaran autògrafs de 18 a 19 hores. L'espai oferirà als assistents la possibilitat d'endinsar-se en el món de la realitat virtual per a sentir-se autèntics futbolistes, de veure la copa de LaLiga Santander i de convertir-se en protagonistes creant el seu propi crom, entre altres...

Noticia

Pla de treball del Levante UD

DILLUNS11:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIMARTSDescansDIMECRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva. PORTA TANCADA.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva....