Noticia

Col.laboració entre el Levante UD i el Màster de Gestió Deportiva de la UPV

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 14/04/2008 17:35h.
Fruit de l'acord de col•laboració que des del passat mes de març manté el Levante UD amb la Universitat Politècnica de València, dins del Màster en Organització, Gestió i Administració d'entitats i Organitzacions Esportives, s'està duent a terme un estudi sobre la determinació de la imatge del club, perfil sociodemogràfic del soci i abonat, i satisfacció dels mateixos respecte al tracte rebut per part de l'entitat. Així mateix, es tracta d'avaluar la idoneïtat de les iniciatives a emprendre pel club en les pròximes temporades.
El dit estudi està sent dirigit pels Doctors Miguel Ángel Artacho i Víctor Cloquell, professors del Departament de Projectes d'Enginyeria de la Universitat Politècnica, i realitzat per alumnes del Màster de Gestió Esportiva en col•laboració amb el Departament de Màrqueting del Levante UD.
Noticia

Part mèdic ASISA

Els servicis mèdics del Levante UD han realitzat proves mèdiques este matí a Postigo i Boateng després que ambdós acabaren el partit davant del FC Barcelona amb molèsties musculars. La bona notícia arriba de la mà de Boateng que va finalitzar el partit amb molèsties musculars en la cuixa esquerra i, després de les proves a què s'ha sotmés, es...