Noticia

El Levante UD celebra la seua junta General d'Accionistes

El Levante UD celebra hui dilluns la seua Junta General d'Accionistes. L'acte tindrà lloc en la Sala d'actes del Centre Cultural Bancaixa (C/ General Tovar, núm. 3) a les 19 hores.

L'ordre del dia està compost pels següents punts:

PRIMER.- Examen i aprovació, en el seu cas, dels Comptes Anuals (Balanç, Comptes de Pèrdues i Guanys, i Memòria). Informe de Gestió i Informe d'Auditoria i Proposta d'Aplicació de Resultats del “Levante, U.D., Sociedad Anónima Deportiva”, tot això corresponent a l'exercici econòmic de 2.018/2.019, així com la gestió dels seus Administradors.

SEGON.- Examen i aprovació, en el seu cas, del Pressupost d'Ingressos i Despeses per a l'exercici econòmic de 2.019/2.020.

TERCER.- Modificació de l'article 15 dels Estatuts Socials i, en el seu cas, fixació de la retribució dels Consellers Executius de la Societat.

QUART.- Nomenament d'auditors.

CINQUÉ.- Aprovació de l'acta i designació d'interventors.

Levante UD


Noticia

Nou amistós de pretemporada davant del PEC Zwolle

El Levante s'enfrontarà al PEC Zwolle en partit amistós el pròxim 28 de juliol de 2018. El partit està programat per a les 16:00 hores en el Sport Park De Elshof VV Wijthemen en Zwolle. L'esquadra blaugrana tanca la seua tercera confrontació de preparació en terres holandeses després de confirmar els enfrontaments davant del Feyenoord, 29 de juliol, i Heerenveen,...