Noticia

El Levante UD començarà els entrenaments sobre la gespa de Buñol el 8 de juliol

La primera plantilla llevantinista tornarà a la gespa el pròxim 8 de juliol a Buñol, en una pretemporada que ja comença a prendre forma. Prèviament a esta cita, els de Paco López estan citats el 4 i 5 de juliol per a sotmetre's a les pertinents i obligades proves mèdiques, amb les que donaran el tret d'eixida al curs 19-20.

La primera setmana de treball estarà marcada pels entrenaments en la Ciutat Esportiva, mentres del 15 al 20 de juliol, l'equip anirà al Saler per a prosseguir amb la posada al punt. Precisament en este escenari es disputarà el primer amistós, davant del Villareal CF, que servirà per a tancar l'estada en El Parador.

La Finca acollirà als llevantinistes en la tercera setmana de juliol, des del dimarts 23, data en què es jugarà el segon xoc de pretemporada davant del Real Múrcia.

A partir del 29 de juliol, els granotes continuaran treballant en la Ciutat Esportiva de Buñol i aniran alternant els entrenaments amb diferents partits encara per confirmar.

Noticia

Sergio León i Natasa Andonova firmaran autògrafs el dimecres en l´Àrea Movistar LaLiga

Sergio León i Natasa Andonova seran els protagonistes este dimecres de l'Àrea Movistar LaLiga, on firmaran autògrafs de 18 a 19 hores. L'espai oferirà als assistents la possibilitat d'endinsar-se en el món de la realitat virtual per a sentir-se autèntics futbolistes, de veure la copa de LaLiga Santander i de convertir-se en protagonistes creant el seu propi crom, entre altres...

Noticia

Pla de treball del Levante UD

DILLUNS11:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIMARTSDescansDIMECRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva. PORTA TANCADA.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva....