Noticia

El Levante UD convoca el seu VII Concurs Infantil de Felicitacions Nadalenques

Els xiquets tornaran a ser els grans protagonistes este nadal en el Levante UD, i des d'este mateix matí es dóna el tret d'eixida a una de les múltiples activitats dirigides als més xicotets de la casa.

El Levante UD posa en marxa el VII Concurs Infantil de Felicitacions Nadalenques. La felicitació guanyadora serà el christma oficial del club amb què felicitarà enguany les festes nadalenques.

Per a això convoca este concurs en què poden participar xiquets menors de 14 anys que han de presentar el seu dibuix (amb el nom, cognoms, data de naixement i lloc, col·legi i curs apuntat en el revers) abans del divendres 24 de novembre, últim dia en què s'admetran felicitacions. La felicitació es pot entregar en les oficines del club, ubicades en l'estadi Ciutat de València, o enviar per correu electrònic a areasocial@levanteud.es

Enguany, el guanyador tindrà els premis següents:

- El dibuix guanyador serà utilitzat pel Levante UD per a la felicitació institucional este nadal.

- El guanyador obtindrà una camiseta oficial del Levante UD personalitzada amb el seu nom, número i talla.

- El guanyador obtindrà un abonament de mitja temporada infantil i un altre d'adult per a assistir als encontres del Levante UD en l'estadi Ciutat de València.

- Tots els alumnes de la classe del guanyador podran assistir gratuïtament a un partit de lliga del Levante UD en la grada de "El Club dels Niños", rebran un pack de productes de "El Club dels Niños" i es faran la foto prepartit amb l'equip.

- El col·legi del guanyador acollirà una visita dels jugadors de la primera plantilla per a realitzar una activitat conjunta.

- El guanyador eixirà en la Cavalcada de Reis, junt amb l'expedició del Levante UD, acompanyat per un adult.

Enguany, dins del conveni que el Levante UD té amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer, se sumen a la iniciativa els xiquets hospitalitzats que realitzaran el dibuix com una de les seues activitats.