Noticia
RSO 1-2 LUD

El Levante UD dona un colp sobre la taula enfront de la Real Sociedad

Real Sociedad: Remiro, Gorosabel (min. 72, Gorosabel), Le Normand (min. 46, Portu, Diego Llorente, Monreal, Zubeldia, Ødegaard, Mikel Merino, Sangalli (min. 46, W. José), Oyarzabal e Isak.

Levante UD: Aitor, Miramon, Postigo, Vezo, Clerc, Radoja, Campaña, Melero (min. 79, Vukcevic), Bardhi (min. 85, Coke), Morales y Mayoral (min. 75, Roger).

Árbitro: Melero López (comité andaluz) amonestó a los jugadores de la Real Sociedad, Willian José y Oyarzabal; y a los levantinistas Melero, Clerc y Postigo.

Goles: 0-1, min. 24, Bardhi, 0-2, min. 39, Mayoral, 1-2, min. 47, W. José

Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...