Noticia

El Levante UD firma a Miguel Pérez per a la pròxima temporada

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 01/09/2008 22:06h.
El centrecampista de banda dreta Miguel Pérez ha arribat a un acord amb el Levante UD per a la pròxima temporada.

Miguel Pérez Aracil (22/05/1980), Alcorcón-Madrid, 1´76 m. i 71 kg.) arriba a l'entitat llevantinista procedent de l´Alabés, on ha militat les dos últimes temporades. En el seu palmarés, suma dos ascensos a Primera Divisió, amb el Nástic en la 05/06 i Numància en la 03/04.

El nou jugador llevantinista va militar amb anterioritat en el Vila-real CF (99-01), Onda (01/02, ascens a 2ªB), Getafe (01/02, ascens a 2a Divisió), Numància (02-05, ascens a 1a), Nàstic de Tarragona (05/06, ascens a 1a Divisió) i Alabés (06-08).

Miguel Pérez arribarà a València el dimarts a la nit i realitzarà el seu primer entrenament amb el grup el dimecres.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...