Noticia

El Levante UD fitxa a Sergio León per a les pròximes tres temporades

El Levante UD i el Real Betis Balompié han aconseguit un acord per al traspàs de Sergio León (Palma del Río, Córdoba, 6 de gener de 1989), que ha fitxat per l'equip granota per a les pròximes tres temporades.

Sergio León aterra en el Levante UD després de dos anys en el Betis en els que ha jugat 60 partits entre LaLiga Santander, Copa del Rei i Europa League en els que ha marcat 16 gols. Al Benito Villamarín va arribar procedent d'un Osasuna en el que va participar en 36 partits oficials, en els que va enviar el baló a la xarxa en 10 ocasions. Anteriorment, el jugador format en la pedrera verd-i-blanca va militar a Elx (on va ser pichichi de la categoria de plata amb 22 dianes) , Múrcia, Llagostera o Reus.
Noticia

Nou organigrama de l'Àrea Esportiva del Levante UD

El Consell d'Administració del Levante UD ha decidit implantar un nou model de gestió de la parcel·la esportiva del club. Per este motiu s'ha confeccionat una Comissió de treball i seguiment de l'Àrea de Futbol, un equip de treball qualificat en la planificació i gestió esportiva del futbol professional amb l'afegit d'un clar ADN llevantinista.Es tracta d'un grup multidisciplinari de...