Noticia

El Levante UD FP afronta l'última etapa de la Lliga Nacional defenent lideratge i títol

El Levante UD Futbol Platja afronta l'última etapa de la Lliga Nacional amb dos objectius que realment són un: mantindre el lideratge que ostenten fins a la data i, per tant, defendre el títol que van aconseguir el passat estiu. Els granotes pugnaran per aconseguir eixa meta en quatre compromisos enfront de Melistar, AIS Playas de San Javier, Recreativo de Huelva i Cádiz. Este últim partit inclús podria resultar definitiu per a la sort dels blaugranes.

I és que els llevantinistes arriben a este cap de setmana en Pinatar Arena en el primer lloc, gràcies als 25 punts que reflectix el seu caseller, enfront dels 23 dels cadistes. Amb 20 punts i en la tercera plaça està un altre dels rivals d'estos dies, l'AIS Playas de San Javier, i un poc més allunyat Bala Azul amb 16.

Els horaris dels partits:

-Divendres 28 a les 17:00 hores: Melistar-Levante UD FP.

-Dissabte 29 a les 10:00 hores: Levante UD FP-Playas de San Javier.

-Dissabte 29 a les 16:00 hores: Recreativo-Levante UD FP.

-Diumenge 30, sense definir: Levante UD FP-Cádiz.

La convocatòria dels granotes per a este encontre està formada per Eliott i Viala baix pals junt amb Guisado, Pajón, Aaron Clarke, José Enrique, Iván Latorre, Miralles, Pablo Pérez, Salvo, Johny i Benjamín Jr.


La pell de La Resistència 2019/2020 by Macron

Per quart any consecutiu, Macron vestirà al Levante UD. En esta ocasió la primera equipación contínua amb la tradicional blaugrana, la segona es tracta d'una reedició de la camiseta amb què el Levante F.C. va véncer en la Copa de la República i com tercera, una equipació en to gris amb detalls blaugranes. Totes elles comptaran amb el logo del...

Noticia

L´Atlético Levante UD fitxa a Rafa González per a les pròximes dos temporades

L'Atlético Levante UD incorpora el davanter Rafael González (Sevilla, 13 de febrer de 1997) per a les dos pròximes temporades. El davanter arriba a l'entitat granota després de debutar la temporada passada en Segona Divisió amb el primer equip del Córdoba CF. Així mateix, Rafa González també va disputar la temporada passada la Tercera Divisió amb el Córdoba CF B,...