Noticia

El Levante UD passa per damunt del Getafe CF i venç 3-1

El Levante UD va enrotllar al Getafe CF en un gran encontre en què va aconseguir la victòria per 3 gols a 1, amb els gols de Juanma, Berson i Pedro León, i que a més va suposar el debut en la banqueta del nou tècnic granota José Ángel Moreno. Els llevantinistes van anar de menys a més, van tirar d´orgull per a realitzar uns molt bons primers 45 minuts amb un brillant final de la primera part, i un intens inici del segon període, i van desbordar a un Getafe que va paréixer fos anímicament després de les renyades patides davant del Bayern de Munic a Europa i el València en la Copa del Rei.
No va tardar a fer-se amb el control del baló el Levante UD, i prompte avisava que una vegada més estiraria casta i dignitat. Un immens Pedro Lleó, que li va guanyar la partida a De la Red durant tot l´encontre, avisava amb un tir des de fora de l'àrea que, amb alguns compromisos, va desbaratar el “Pato” Abbondanzieri, si bé la gran ocasió arribava en el minut 19, quan Alex Geijo, darrere d'una gran jugada, no va poder definir.
El Getafe a penes va donar senyals de vida per l'àrea de Manolo Reina fins al minut 25, encara que sense perill.
Minuts després, de nou Geijo era qui posava a prova al meta argentí del Getafe, que va haver d'emprar-se a fons per a traure en amb una gran intervenció una altra excel•lent jugada del davanter hispà suís.
Però el millor d'esta primera mitat encara estava per arribar. En el minut 40 un incommensurable Juanma feia que la grada s'omplira de mocadors per a celebrar el 1-0. El de Don Benito es va anar de dos hòmens i es va traure un sabatada que va entrar per l'esquadra de la porteria del Getafe, donant mostra de la gran qualitat que atresora i marcant un grandíssim tant. Tan sols tres minuts després, el Levante UD trencava el partit al rematar Berson al fons de la xarxa una falta treta per Pedro Lleó.
El Levante UD s'anava al descans amb el 2-0 en el marcador i demostrant que no mereix ocupar el lloc actual de la classificació.
Després del pas per vestuaris, el Levante UD va seguir en la mateixa línia. I si en el 1-0 va ser Juanma qui es va lluir, Pedro León no va voler quedar-se arrere i va protagonitzar la gran acció de la vesprada, conjuntament amb la de l'extremeny. En una prodigiosa cavalcada en què va superar amb facilitat Belenguer, i després de conduir el mateix el baló, va batre de tir creuat al “Pato”.
El Getafe retallava distàncies per mediació de De la Red al transformar un penal comés per Manolo Reina, i que aconseguia reactivar durant alguns minuts als de Laudrup. Però l'huracà Levante no es conformava amb el resultat i va continuar buscant ampliar la renda, i a punt va estar d'aconseguir-ho en les botes de Pedro León, però a l'encarar a la porteria va elevar en excés el baló davant de l'eixida de meta visitant.
Al final, victòria del Levante UD per 3-1 que hui va passar com un cicló per damunt del Getafe CF, i va aconseguir encadenar dos victòries consecutives per primera vegada en la temporada.