El Levante UD plena d'il·lusió els carrers de València en la cavalcada de Reis

Un any més, el Levante UD va ser un dels grans protagonistes de la Cavalcada de Reis de València. Els colors blaugranes van lluir per la capital del Túria repartint regals i il·lusió a majors i xicotets. Balons, bufandes i caramels es van llançar de manera continuada durant tot el recorregut pels principals carrers del centre.

Els jugadors del primer equip masculí, Postigo, Campaña, Miramón, Clerc, Róber Pier i Óscar Duarte; María Pry i Ana Llamas, primera i segona entrenadora del Femení, les jugadores Ruth i Ivana; Cuzzolino del Futbol Sala; Ricardo Ten i David Casinos, del projecte Di_Capacidad de la Fundació Cent Anys; jugadors del Levante UD EDI; i Blau i Grana, van participar en aquest emotiu acte en una de les nits més especials de l'any.

A més, el club va comptar amb la inestimable col·laboració del seu grup de voluntaris, que van acompanyar a la comitiva durant tot el recorregut i van ajudar al fet que tot isquera perfecte.


Noticia

El Levante UD renova la seua flota de vehicles de Levante Wagen

El Levante UD ha presentat la renovació de la seua flota de vehicles oficials gràcies al seu acord amb Levante Wagen. L'acte s'ha celebrat en l'estadi Ciutat de València amb la presència d'Andrea Martínez, Responsable de Màrqueting de Levante Wagen, i Miguel Parra, Director Comercial. La representació granota ha estat ntegrada per Paco López, Coke Andújar i els secretaris tècnics...

Noticia

Firmat el conveni de col.laboració entre el Levante UD i el Pahang Rangers FC de Malàisia

El Levante UD ha firmat este matí a Kuala Lumpur (Malàisia) un acord de col·laboració amb el Pahang Rangers FC, de la Lliga Super Malaysia, per a l'assessorament esportiu de la seua secció de futbol sala, el primer equip del qual és l'actual subcampió de la lliga. El Levante aportarà al Pahang Ranger el seu coneixement de gestió i assessorament...