Noticia

El Levante UD-R. Zaragoza, el encontre més vist de la Liga Adelante

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 02/09/2008 13:57h.
El Levante UD-Real Zaragoza, disputat dissabte passat, corresponent a la primera jornada de la Lliga Avant, va ser el encontre més vist dels televisats en la dita jornada.

L'enfrontament celebrat en l'Estadi Ciutat de València va ser vist per 224.000 espectadors en les comunitats autònomes d´Andalusía, València, Aragó i Balears.

Així, l'inici del camí del Levante UD en la segona categoria del futbol nacional va tindre una gran expectativa per part dels seguidors del futbol que no van voler perdre's el encontre que va enfrontar a dos acabats de descendir de Primera Divisió.

Després del Levante UD-Real Zaragoza, el següent partit més vist va ser el Real Societat-Las Palmas, amb 171.000 espectadors.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...