Noticia

El Levante UD supera els 10.000 abonats

El Levante UD ja ha superat els 10.000 abonats a penes deu dies hàbils després que s'iniciara la venda d'abonaments de la temporada 19/20.

El passat 17 de juny s'iniciava una campanya amb la que baix el lema 110 anys de Resistència es tornava a premiar els abonats més fidels del passat exercici i en general a tots els socis.

En esta web, http://abonos.levanteud.com podràs trobar tota la informació que necessites saber per a la renovació de l'abonament o nova alta.

Noticia

Sergio León i Natasa Andonova firmaran autògrafs el dimecres en l´Àrea Movistar LaLiga

Sergio León i Natasa Andonova seran els protagonistes este dimecres de l'Àrea Movistar LaLiga, on firmaran autògrafs de 18 a 19 hores. L'espai oferirà als assistents la possibilitat d'endinsar-se en el món de la realitat virtual per a sentir-se autèntics futbolistes, de veure la copa de LaLiga Santander i de convertir-se en protagonistes creant el seu propi crom, entre altres...

Noticia

Pla de treball del Levante UD

DILLUNS11:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIMARTSDescansDIMECRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIJOUS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva. PORTA TANCADA.Els mitjans de comunicació podran pendre imatges durant els primers 15 minuts.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva....