Noticia

​El Levante UD-Valencia CF de la Lliga Iberdrola es disputarà en el Ciutat de València i l'assistència comptarà per als abonats​

El Levante UD tornarà a obrir, per tercera temporada consecutiva, les portes de l'Estadi Ciutat de València per a albergar el derbi valencià de la Lliga Iberdrola entre el Levante UD i el Valencia CF. L´encontre se celebrarà el diumenge 9 de desembre a les 18:30 hores.

Per això, els abonats del Levante UD podran accedir a l´encontre amb el seu abonament i la seua assistència serà comptabilitzada com en els partits de la Lliga Santander. Per tant, encara que un abonat haja fallat a un partit del Levante UD, si acudix al partit del Levante UD Femení davant del Valencia CF li comptarà com a assistència i podrà beneficiar-se de la campanya d'abonaments de la pròxima temporada. Així mateix, l'abonat que haja acudit a tots els partits celebrats en el Ciutat de València i assistisca al derbi valencià, tindrà un partit extra en la seua assistència i, si no pot acudir a un dels compromisos que resten per disputar-se en el coliseu llevantinista, també es podrà beneficiar de la promoció. Recordem que esta campanya consistix en el fet que si l'abonat assistix a tots els partits de la Lliga Santander i el Levante UD aconseguix la permanència, la pròxima temporada tindrà l'abonament gratuït. A més, en este partit, els abonaments infantils podran ser utilitzats per adults.

Els abonats hauran d'accedir a l'Estadi CIutat de València per la seua porta habitual i podrà ubicar-se en la seua localitat.

Per al públic no abonat del Levante UD, l'entrada també serà gratuïta i en el mateix torn d'accés se li entregarà la invitació per a poder entrar al recinte. No serà necessari acudir prèviament a la seu del club a per la seua invitació, ja que únicament s'entregaran el mateix dia del partit en els torns d'accés fins a completar aforament.

Este compromís entre el Levante UD Femení i el València CF també pot convertir-se en el derbi del rècord, ja que, l'afició valenciana, té el repte de participar i gaudir d'este derbi igualant l'assistència de 24.073 espectadors que es van donar cita per a veure el derbi de la capital del Túria de la Lliga Santander.