Noticia

El Levante UD valora molt positivament la reunió mantinguda amb l´Ajuntament

El President del Levante UD, D. Julio Romero, ha qualificat de manera “molt positiva” la reunió mantinguda este migdia entre l'entitat llevantinista i l'Ajuntament de València.
El màxim accionista de l'entitat explicava al terme de la dita reunió, que s´ha prolongat prop de dos hores, que en principi el que es va a fer “és demanar un pla de viabilitat, el qual es va a encarregar a una empresa i que mentres es realitza este pla, s'ha dissenyat una operació pont per a dotar de diners al club en el menor temps possible”.
Romero ha manifestat que esta operació estaria avalada “pels actius del club i per l'Ajuntament de manera institucional”. Amb esta operació, el Levante UD podrà tindre els diners en pocs dies i es podran pagar “les necessitats més urgents que té l'entitat en estos moments”.
D'esta manera, el club quedaria a l'expectativa d'obtindre el pla de viabilitat i “una vegada estiga realitzada l'anàlisi de la situació exacta del Levante UD es prendrien les mesures necessàries per a la solució total de tots els deutes del club”, va afegir el president.
Els consellers del Levante UD, Javier Navarro, Rafael Juan, Vicente Izquierdo i Jorge Lucas, van assistir a esta reunió en l'Ajuntament de València amb el Primer tinent alcalde D. Alfonso Grau, i el Regidor d'Esports, Cristóbal Grau.
Noticia

Fahad Al-Muwallad s´incorpora al Levante cedit fins a final de temporada

El Levante i l'Al-Ittihad d'Aràbia Saudita, club que milita en l'Abdul Latif Jameel League d'Aràbia Saudita, han pactat la cessió de Fahad Al-Muwallad. El compromís amb l'atacant, nascut en Yeda el 14 de setembre de 1994, li vincula amb la societat llevantinista fins al pròxim 30 de juny de 2018. Esta cessió s'enquadra dins del projecte en què està participant...