Noticia

El Levante UD valora molt positivament la reunió mantinguda amb l´Ajuntament

El President del Levante UD, D. Julio Romero, ha qualificat de manera “molt positiva” la reunió mantinguda este migdia entre l'entitat llevantinista i l'Ajuntament de València.
El màxim accionista de l'entitat explicava al terme de la dita reunió, que s´ha prolongat prop de dos hores, que en principi el que es va a fer “és demanar un pla de viabilitat, el qual es va a encarregar a una empresa i que mentres es realitza este pla, s'ha dissenyat una operació pont per a dotar de diners al club en el menor temps possible”.
Romero ha manifestat que esta operació estaria avalada “pels actius del club i per l'Ajuntament de manera institucional”. Amb esta operació, el Levante UD podrà tindre els diners en pocs dies i es podran pagar “les necessitats més urgents que té l'entitat en estos moments”.
D'esta manera, el club quedaria a l'expectativa d'obtindre el pla de viabilitat i “una vegada estiga realitzada l'anàlisi de la situació exacta del Levante UD es prendrien les mesures necessàries per a la solució total de tots els deutes del club”, va afegir el president.
Els consellers del Levante UD, Javier Navarro, Rafael Juan, Vicente Izquierdo i Jorge Lucas, van assistir a esta reunió en l'Ajuntament de València amb el Primer tinent alcalde D. Alfonso Grau, i el Regidor d'Esports, Cristóbal Grau.