Noticia

El Torneig Levante UD-110 Aniversari de pilota valenciana serà presentat el dimecres en Pelayo

El Torneig Levante UD-110 Aniversari de pilota valenciana ja és una realitat. L'entitat llevantinista vol mostrar el seu suport a este esport autòcton amb la creació d'este torneig que es disputarà en el trinquet de Pelayo de València.

El torneig, emmarcat dins del Trofeu Jo sóc, es disputarà en la modalitat d´escala i corda. Les semifinals del Torneig Levante UD-110 Aniversari es jugaran el dissabte 23 de novembre. La primera eliminatòria (16:30 hores) enfrontarà a Soro III, Jesús i Salva contra Francés, Félix i Guillermo. A continuació, Pere Roc II, Pere i Carlos jugaran contra De la Vega, Santi i Monrabal II.

La segona part del torneig tindrà lloc el dissabte dia 30 amb la partida pel tercer i quart lloc i, després, la gran final.

L'equip vencedor del Torneig Levante UD-110 Aniversari s´enfrontarà a l'equip guanyador del Torneig Villarreal CF per a establir el campió absolut del Trofeu Jo sóc. Primer es jugarà en el trinquet de Villarreal el cap de setmana del 6 al 8 de desembre i la volta es disputarà el dissabte 14 de desembre en Pelayo.

La presentació del Trofeu Jo sóc se celebrarà el dimecres 20 de novembre a les 12 hores en el trinquet de Pelayo. A l'acte assistiran representants del Levante UD, del Villarreal CF i els integrants dels huit equips de pilota que s'han configurat