Noticia

Els abonaments infantils podran ser utilitzats per adults en l´encontre de Copa del Rei davant del Girona FC

Els abonaments infantils podran ser utilitzats per adults en el partit de Copa del Rei que enfrontarà a Levante UD i Girona FC, corresponent a la volta de 1/16 de final, que es disputa el dimarts 28 de novembre a les 21:30 hores en el Ciutat de València.

Amb esta iniciativa es pretén que, si els més menuts de la casa no poden acudir a este encontre a causa de l'horari, l'abonament no es quede sense utilitzar. L'accés a l'estadi amb l'abonament infantil serà exclusivament pels torns destinats a l'abonament infantil.

Noticia

Les entrades per al Girona FC-Levante UD, a la venda des del dilluns en les taquilles del Ciutat de València

Les entrades per a l´encontre Girona FC-Levante UD, que es disputarà dissabte que ve 31 de març a les 13 hores en l'estadi Montilivi, es podran adquirir en les taquilles de l'estadi Ciutat de València des de dilluns que ve 26 de març.Estes localitats tenen un preu de 25 euros, i per a adquirir-les serà imprescindible presentar el DNI de...

Noticia

Part mèdic ASISA

Les proves mèdiques a què s'ha sotmés Rochina este migdia confirmen que l'atacant té un trencament de grau 1 en l'adductor dret. Rochina s'ha retirat este matí de l'entrenament matinal desenrotllat en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva després de realitzar un mal gest en la sessió de treball. S'estima un període de recuperació de tres setmanes.