Noticia

Els socis del Levante UD tindran un 10% de descompte en les entrades per al T-Shirt Festival

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 12/09/2008 12:50h.
Gràcies a l'acord de col·laboració establit entre el Levante UD i la direcció del T-Shirt Festival, tots els abonats de l'entitat blaugrana podran disfrutar d'un descompte del 10% en el preu de les entrades per al dit esdeveniment.

Durant el 19 i 20 de setembre el Centro de Eventos de Fira València reunirà representants de la música nacional i internacional.

El preu de les localitats per a estos dos dies en taquilla és de 70 euros, mentres que l'entrada d'un dia costa 45 euros. Els abonats del Levante UD podran adquirir estes localitats amb un 10% de descompte.

Els assistents al festival podran disfrutar del nou treball de la banda britànica Primal Scream, dels aclamats francesos “rinôçérôse” i de Groove Armada en DJ set.
A més es comptarà amb noms nacionals com Fangoria i Nancys Rosses, Najwajean, Jet in Lag, Poet in Process o Polar.
Els Djs internacionals Erick Morillo, Todd Terry, Fedde Le Grand, Mark Knight s'encarregaran de tancar les nits fent ballar a tot el públic.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...