Noticia

Entrenament de la primera plantilla demà dijous a Buñol

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 03/09/2008 21:45h.
La plantilla tornarà al treball demà dijous a partir de les 12 hores en la Ciutat Esportiva de Bunyol. Luis García podrà comptar en esta sessió amb l'últim dels fitxatges llevantinistes, Jorge Pina que després d'arribar hui dimecres a la capital del Túria coneixerà els seus nous companys al matí.

Així mateix, el tècnic madrileny comptarà amb la baixa de Miguel Pérez, que ja es va exercitar amb el grup este matí, però que no podrà assistir a l'entrenament per una gastroenteritis.

En un altre orde de coses, les presentacions de Miguel Pérez i Jorge Pina es realitzaran divendres que ve a les 13:15 hores en l'Estadi Ciutat de València.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...