Noticia

Fes-te la foto amb l'onze inicial del Levante UD durant la temporada 2019-20

El Levante UD dóna l'oportunitat als abonats més xicotets de la casa que siguen els protagonistes en les prèvies dels partits. El Club dels Xiquets premia la fidelitat de tots els nostres abonats infantils donant-los l'oportunitat de botar a la gespa del Ciutat de València en els prolegòmens del xoc per a fer-se la foto oficial amb l'onze inicial del Levante UD, un protocol que ja va començar fa diverses campanyes amb l'objectiu d'oferir un millor servici als nostres abonats.

Recordem que els xiquets seran inscrits en la dita foto per rigorós orde d'arribada dels e-mails, fins a completar les 25 places existents.

FORMA D'INSCRIPCIÓ

Enviar un mail a foto-oficial\@levanteud.es i deixar les següents dades OBLIGATÒRIES:

-Nom complet del xiquet/xiqueta

-Edat

-Número d'abonament infantil (per a xiquets de 5 a 14 anys)

-Nom de l'adult responsable del xiquet i número del seu abonament

-Telèfon de contacte de l'adult

-Mail de contacte de l'adult

NORMATIVA

1. Podran realitzar-se la fotografia tots els abonats infantils de 5-14 anys que tinguen el seu passe de la temporada 18-19.

2. Els xiquets de 0 a 4 anys, també podran realitzar-se la foto, sempre que els seus pares o iaios tinguen l'abonament de la temporada 17/18.

3. Es confeccionarà una LLISTA ÚNICA amb els xiquets inscrits, i cada jornada es podran realitzar la fotografia un màxim de 23 xiquets de 3 a 14 anys, i 2 xiquets de 0 a 2 anys, sent triats els 25 primers de la llista per a cada partit en les edats indicades anteriorment.

4. Cada jornada es comunicarà via mail, amb un mínim de 72h d'antelació al partit, els xiquets triats per rigorós orde d'inscripció. En el cas que en la jornada assignada siga impossible la participació del menor en la foto, els interessats hauran de tornar a enviar mail sol·licitant la inscripció en la foto i passarà a formar part de nou de la llista ÚNICA de la temporada (no es reservarà el lloc per a la jornada següent).

5. Per a poder fer-se la fotografia oficial, tots els xiquets/es hauran d'anar vestits amb la camiseta oficial de joc del Levante UD o l'equipatge de joc complet. Són vàlids la primera, segona i tercera equipació, així com la de porter oficial, independentment de la temporada a què corresponga dita equipació. No serà vàlida cap altra peça esportiva del Levante UD.

6. Els pares o tutors dels xiquets/es que es realitzaran la fotografia, hauran de firmar una autorització per a la presa de la foto i la seua publicació en els mitjans oficials del club. La dita autorització li'ls enviarà per mail, com a document adjunt en la notificació del partit assignat, i hauran d'entregar-la al personal del Levante UD just abans de la foto. Qualsevol menor que no porte l'autorització firmada, no podrà participar en la foto.

7. Tots els xiquets/es han de presentar-se junt amb 1 adult responsable del menor en la porta de garatge (sense número) ubicada en la zona de Gol Alboraia (Av. Germans Machado- Ronda Nord) , junt amb la Porta 45.

8. 45 minuts abans de l'inici de cada partit s'arreplegarà als xiquets/es en esta mateixa porta. Tots els xiquets que no estiguen a eixa hora en eixa zona, no podran eixir en la fotografia oficial encara que hagen sigut prèviament inscrits.

9. El Levante UD es farà responsable dels menors que participen en la foto, fins a la seua finalització.

10. Els xiquets accediran sols a l'estadi sense l'adult acompanyant, i des d'eixe moment quedaran baix supervisió d'empleats de l'entitat, que es faran càrrec dels xicotets. A excepció dels xiquets de 0 a 2 anys, que podran anar acompanyats d'1 adult fins una zona habilitada per a ells.

11. Al xiquet se li assignarà una polsera numerada, i els adults responsables del menor rebran el resguard d'eixa polsera amb el mateix número de l'assignada al menor.

12. Es tornarà als menors als adults responsables d'ells, a la finalització de la foto, en el mateix lloc d'arreplega, prèvia presentació del resguard del número assignat amb anterioritat.

13. La foto de cada partit, es podrà adquirir en tant en la Tenda Granota de l'estadi com en la Tenda Online, entrant en http://tienda.levanteud.com