Noticia

Firmat el conveni de col.laboració entre el Levante UD i el Pahang Rangers FC de Malàisia

El Levante UD ha firmat este matí a Kuala Lumpur (Malàisia) un acord de col·laboració amb el Pahang Rangers FC, de la Lliga Super Malaysia, per a l'assessorament esportiu de la seua secció de futbol sala, el primer equip del qual és l'actual subcampió de la lliga. El Levante aportarà al Pahang Ranger el seu coneixement de gestió i assessorament esportiu en matèria de futbol sala amb la presència de jugadors i de tècnics en clinics i campus en el país asiàtic, mentres que jugadors del club de Malàisia es desplaçaran a València per a fer un stage formatiu.

L'acte de presentació de l'acord ha sigut presidit per Quico Catalán, president del Levante, i Sa Altesa Real el Príncep Fahad Shah, germà de Sa Altesa Real Al-Sultan Abdullah de Pahang actual Rei de Malàisia, i soci del club. L'acord firmat hui és el primer entre un equip espanyol i un club de futbol sala de Malàisia i entra dins del procés d'expansió internacional i comercial del Levante UD. També la federació de futbol sala de Malàisia s'ha interessat en este assessorament esportiu del Levante.


Noticia

El Levante UD renova la seua flota de vehicles de Levante Wagen

El Levante UD ha presentat la renovació de la seua flota de vehicles oficials gràcies al seu acord amb Levante Wagen. L'acte s'ha celebrat en l'estadi Ciutat de València amb la presència d'Andrea Martínez, Responsable de Màrqueting de Levante Wagen, i Miguel Parra, Director Comercial. La representació granota ha estat ntegrada per Paco López, Coke Andújar i els secretaris tècnics...