Noticia

Jorge Pina firma pel Levante UD per a les dos pròximes temporades

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 01/09/2008 23:12h.
Jorge Pina Roldán s'ha convertit en l'última incorporació del Levante UD per a la present temporada, després que les dos parts hagen arribat a un acord perquè el centrecampista de banda esquerra jugue les dos pròximes temporades en l'entitat llevantinista.

Pina (28/02/1983, Saragossa, 174 cm. i 70 kg.) va ascendir la passada campanya amb el Sporting de Gijón a la màxima categoria del futbol espanyol, conjunt al que va arribar procedent del Salamanca (06/07). El jugador, que es va formar en la pedrera del Saragossa, va estar en el filial del club aragonés des de la campanya 00/01 fins a la 03/04. En la 04/05 firmava en e Racing de Ferrol en Segona Divisió per a passar posteriorment al Màlaga CF en la 05/06.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...