Noticia

L´Atlético Levante UD-CD Castellón es disputarà en el Ciutat de València amb entrada gratis per als abonats

El partit entre l'Atlético Levante UD i el CD Castellón, corresponent a l'onzena jornada de la Segona B, es disputarà en l'estadi Ciutat de València este diumenge 3 de novembre a partir de les 12:00 hores. Els abonats del club granota podran disfrutar gratis d'este partit des de la zona de Tribuna del coliseu llevantinista presentant el seu passe.

Per al públic en general, es posaran a la venda les entrades, de la mateixa zona de Tribuna, a un preu de 15 euros, el mateix diumenge del partit a partir de les 10:00 hores en les taquilles del Ciutat de València. Respecte als aficionats del CD Castellón, se li facilitaran al club visitant entrades de la zona de Gol Alboraia a un preu de 10 euros que s'encarregarà de vendre l'equip de Castalia.


Noticia

El Levante UD, destacat protagonista en la Gala dels Premis Golsmedia Sports 2019

El Levante UD va ser un dels grans protagonistes de la Gala dels Premis Golsmedia Sports 2019 celebrada en el dia d'ahir a Paterna. Els premiats de l'entitat llevantinista van ser els següents:Quico Catalán – Premi HonoríficLuis García Tevenet - Millor entrenadorArturo Molina - Millor centrecampistaPaula Tomás - Campiona d´EuropaEva Navarro - Campiona del Món i d´EuropaGema Climent - Millor...