Noticia

La plantilla ha tornat als entrenaments en l´Estadi

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 21/05/2008 13:52h.
La plantilla llevantinista ha tornat als entrenaments en l'Estadi Ciutat de València, on continuaran exercitant-se demà dijous i el divendres, a partir de les 10:30 hores.
En esta primera sessió, José Ángel Moreno ha comptat amb algunes baixes de jugadors per distintes molèsties.
Kujovic, Álvaro i Arveladze, tenen permís del club per a no exercitar-se en els pròxims dies, mentres que Javi Fuego que tampoc va estar hui pel mateix motiu, s'incorporarà demà dijous.
Quant al part mèdic diversos jugadors arrosseguen molèsties i no van poder treballar amb normalitat:
-ARMANDO: Arrossega una sobrecàrrega en els isquiotibials, després de jugar els 90 minuts del Partit Solidari en benefici dels pobles damnificats per les riuades d'octubre.
-BERSON: Continua amb la seua tendinitis en el taló d'Aquil·les, i encara que sí que va estar en l'Estadi no es va exercitar.
-JUANMA: No va poder botar al terreny de joc per tindre cefalea i marejos, encara que s'espera que demà puga incorporar-se amb el grup.
-DAVID CASTEDO: Seguix amb el seu procés de recuperació després de l'operació en el genoll esquerre a què es va sotmetre, i hui va realitzar treball específic amb els fisioterapeutes.
-TOMMASI: Igual que Castedo, també continua rehabilitant el seu genoll esquerre encara que este, amb el procés de recuperació més avançat, ja ho fa sobre la gespa del Ciutat de València.