Noticia

La teua opinió és important

Diumenge que ve el Departament de Màrqueting del Levante UD, junt amb la Universitat Politècnica de València, durà a terme una sèrie d'enquestes als seus aficionats com una acció més dins de l'estudi que s'està realitzant sobre la determinació de la imatge del club, perfil sociodemogràfic del soci i abonat, i satisfacció dels mateixos respecte al tracte rebut per part de l'entitat. Així mateix, es tracta d'avaluar la idoneïtat de les propostes a realitzar en un futur pròxim per part del club.
D'esta manera, el Levante UD continua treballant per a la millora de les accions a emprendre, tenint en compte l'opinió dels aficionats que componen la família granota per a conéixer les seues inquietuds actuals i de futur.
Per això, des de la pàgina web del club demanem la col•laboració de tots els seguidors llevantinistes que acudisquen a l'Estadi Ciutat de València perquè la realització d'estes enquestes, que s'efectuaran en l'interior les portes d'accés al coliseu granota, tinga l'efecte desitjat.

Noticia

Koke Vegas s´incorpora a la disciplina del Levante UD

El porter Koke Vegas torna a la disciplina del Levante UD després de jugar en qualitat de cedit, per part de la societat granota, en el CD Alcoyano durant l'exercici de lliga en recorregut. L'arquer s'integrarà a partir de demà dimecres als entrenaments del primer equip que dirigix Juan Ramón López Muñiz. Jorge Ruiz Ojeda, Koke Vegas, es va incorporar...

Noticia

Les entrades per a l´encontre Villarreal CF-Levante UD ja estan a la venda en les taquilles del Ciutat de València

Les entrades per a l´encontre Villarreal CF-Levante UD, que es disputarà dissabte que ve 20 de gener a les 18:30 hores en l'estadi de la Ceràmica, ja es poden adquirir en les taquilles de l'Estadi Ciutat de València.Estes localitats tenen un preu de 15 euros, i per a adquirir-les serà imprescindible presentar el DNI de la persona que vaja a...