Noticia

La teua opinió és important

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 18/04/2008 16:45h.
Diumenge que ve el Departament de Màrqueting del Levante UD, junt amb la Universitat Politècnica de València, durà a terme una sèrie d'enquestes als seus aficionats com una acció més dins de l'estudi que s'està realitzant sobre la determinació de la imatge del club, perfil sociodemogràfic del soci i abonat, i satisfacció dels mateixos respecte al tracte rebut per part de l'entitat. Així mateix, es tracta d'avaluar la idoneïtat de les propostes a realitzar en un futur pròxim per part del club.
D'esta manera, el Levante UD continua treballant per a la millora de les accions a emprendre, tenint en compte l'opinió dels aficionats que componen la família granota per a conéixer les seues inquietuds actuals i de futur.
Per això, des de la pàgina web del club demanem la col•laboració de tots els seguidors llevantinistes que acudisquen a l'Estadi Ciutat de València perquè la realització d'estes enquestes, que s'efectuaran en l'interior les portes d'accés al coliseu granota, tinga l'efecte desitjat.
Noticia

Part mèdic ASISA

Els servicis mèdics del Levante UD han realitzat proves mèdiques este matí a Postigo i Boateng després que ambdós acabaren el partit davant del FC Barcelona amb molèsties musculars. La bona notícia arriba de la mà de Boateng que va finalitzar el partit amb molèsties musculars en la cuixa esquerra i, després de les proves a què s'ha sotmés, es...