Noticia

La teua opinió és important

Diumenge que ve el Departament de Màrqueting del Levante UD, junt amb la Universitat Politècnica de València, durà a terme una sèrie d'enquestes als seus aficionats com una acció més dins de l'estudi que s'està realitzant sobre la determinació de la imatge del club, perfil sociodemogràfic del soci i abonat, i satisfacció dels mateixos respecte al tracte rebut per part de l'entitat. Així mateix, es tracta d'avaluar la idoneïtat de les propostes a realitzar en un futur pròxim per part del club.
D'esta manera, el Levante UD continua treballant per a la millora de les accions a emprendre, tenint en compte l'opinió dels aficionats que componen la família granota per a conéixer les seues inquietuds actuals i de futur.
Per això, des de la pàgina web del club demanem la col•laboració de tots els seguidors llevantinistes que acudisquen a l'Estadi Ciutat de València perquè la realització d'estes enquestes, que s'efectuaran en l'interior les portes d'accés al coliseu granota, tinga l'efecte desitjat.