Noticia

Les obres de reforma de l'estadi 'Ciutat de València' començaran l'1 de juliol

El Consell d'Administració del Levante UD ha adjudicat, en la reunió de hui, les obres de reforma de l'estadi 'Ciutat de València' que, segons el pla d'obra i prèvia subscripció del preceptiu contracte, començarà el pròxim dia 1 de juliol. Així conclou el procés de licitació de les obres de la Fase 1 que seran executades per l'empresa valenciana Grup Bertolín, després de resultar guanyadora en un procés que s'ha desenrotllat durant els últims mesos a què es van presentar inicialment un total de 12 empreses o UTES i que ha tingut diverses fases fins a la selecció definitiva de la millor oferta tècnica, econòmica i que dóna majors garanties de compliment de la planificació establida.

Segons el pla d'obres presentat per Grup Bertolín, els treballs es realitzen compatibilitzant-se amb el calendari esportiu, al llarg de la temporada 19-20 i finalitzaran al setembre de 2020. Cal recordar que en esta primera fase s'implantarà una nova coberta a l'estadi el que, a més de modernitzar la seua imatge i donar un major confort als espectadors, permetrà complir amb el reglament de televisió de la Lliga al solucionar els problemes actuals d'il·luminació i possibilitarà la instal·lació de la cambra zenital de televisió, skycam. A més suposarà una major qualitat de l'experiència de l'espectador a l'incorporar-se dos nous videomarcadors de 21 x7 i una nova megafonia.

El Levante UD inicia amb açò l'execució del Pla Director de l'estadi 'Ciutat de València' l'objectiu fonamental del qual és transformar-ho en un modern i de referència entre els estadis de grandària mitjana pel seu disseny funcional orientat a l'experiència de l'espectador, així com, en la seua gestió tant en els dies de partit com la resta.