Noticia

Les penyes del Levante UD organitzen desplaçament a Múrcia

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 02/09/2008 18:13h.
Les penyes llevantinistes Avalancha i L´Horta Granota de Sedaví organitzen desplaçament per a recolzar al conjunt dirigit per Luis García en el encontre que disputaran diumenge que ve a les 20 hores a Múrcia.

Tots aquells que estiguen interessats a realitzar el dit viatge hauran de cridar al telèfon 619.14.49.20 (Castillo) per a reservar la seua plaça en l'autobús. El preu dels bitllets és de 12 euros. L'arreplega dels mateixos s'efectuarà el divendres de 20 a 21:30 hores en la seu de la Delegació de Penyes del Levante UD (C/ Calataiud, 22).

L'eixida està prevista per al diumenge a les 15 hores des de l'Estadi Ciutat de València.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...