Noticia

Llista de convocats per a l´encontre Real Murcia-Levante UD

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 06/09/2008 12:14h.
Luis García ha donat a conéixer este matí, després de l'última sessió d'entrenament, la llista de jugadors convocats per al encontre davant del Real Múrcia que es disputa demà a les 20 hores en l'Estadi Nueva Condomina.

MORA-REINA-MOLINERO-CERRA-ROBUSTÉ-TENA-BALLESTEROS-ÁNGEL-PALLARDÓ-GORKA LARREA-SAMUEL-PEDRO VEGA-JORGE PINA-ADRIÁN-RUBÉN-PARRI-IBORRA-DEL MORAL

Es queden fora de la convocatòria Xisco Nadal, Miguel Pérez, Vázquez, Manu i Yago, que està concentrat amb la seua selecció, i per lesió Geijo.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...