Noticia

Nombroses baixes en la primera sessió preparatòria de la setmana

El Levante UD realitzava este matí la primera sessió d'entrenament de la setmana, que va estar marcada per les nombroses baixes per diferents motius dels jugadors de la primera plantilla.
Es van absentar amb permís del club, Juanma, José Serrano i Geijo que tornaran al treball el dimecres a Buñol.
Mentres que per lesió, el comunicat metge després del encontre davant del Real Betis és el següent:

-COURTOIS– No s'ha exercitat hui ja que té molèsties en el genoll esquerre, que en principi no li impediran tornar amb el grup en la pròxima sessió.
-IBORRA– Encara que el diumenge va participar en el encontre, el canterà arrossega molèsties en el taló del peu dret, i hui no es va exercitar.
-KUJOVIC– Una inflamació en el genoll dret li impedix exercitar-se amb normalitat. Hui va estar en l'Estadi, però es va anar a rehabilitar-se a La Calderona. Durant la setmana, combinarà el treball amb els fisioterapeutes a Buñol, i en La Calderona.
-ÁLVARO– Té una artritis traumàtica en el primer dit del peu dret que li provoca forts dolors que ja li van obligar a retirar-se de l'entrenament dissabte passat. Hui va descansar, i el dimecres podria tornar al treball amb normalitat.
-DESCARGA– Continua amb el seu procés de recuperació de la ruptura fibril•lar en l'adductor, i este matí va realitzar carrera continua sobre la gespa de l'Estadi.
-DAVID CASTEDO– Seguix amb el seu procés de recuperació de les molèsties en el genoll esquerre, i hui es va exercitar amb treball específic en La Calderona.
-JAVI FUEGO– Unes ferides en les plantes dels peus li han obligat a exercitar-se al marge. Els servicis mèdics esperen que el dimecres estiga recuperat.

Pel que fa a la sessió, es van exercitar amb el primer equip els dos jugadors del filial que van entrar en la convocatòria davant del Betis, Jon Larreategi i Tejera. A més, d'un costat van treballar de forma més suau Rubiales, Pedro León i Saúl, mentres que la resta del planter ho va fer a major ritme.