Noticia

Nova política d'alliberament de seients del Levante UD

El Levante UD canvia la política d'alliberament de seients oferint millors condicions als seus abonats. Una nova versió que, a més, comptarà amb l'avantatge de permetre a l'abonat recuperar la seua passe una vegada cedit si veu que este no s'ha venut.

Els passos per a alliberar l'abonament seran els mateixos que fins al moment. Pots fer-ho des de la pestanya d'ABONAMENTS en levanteud.com o bé directament en abonos.levanteud.com

Les noves condicions són les següents:

ADULTS I JUVENILS

Rebran un 25% del valor de l'entrada a descomptar en l'abonament de la temporada 2020-21.

Dos possibilitats a final de temporada:

1. NO complixen amb els requisits de la bonificació del 60% (És a dir, o no han anat a tots els partits de Lliga 19/20 o no són posseïdors d'1 acció) En este cas el descompte acumulat en la cessions de l'abonament pot arribar com a màxim al 50% del preu de l'abonament de la temporada 20/21. Exemple: Si un abonament de la temporada 2020-21 costa 400EUR com a màxim se li aplicaria un descompte extra del 50% sobre eixe preu, és a dir, 200EUR.

2. SÍ Complixen amb els requisits de la bonificació del 60% (És a dir, han anat a tots els partits de Lliga i són posseïdors d'1 acció) El descompte en l'abonament no podrà ser superior al 50% del preu de l'abonament una vegada aplicat el descompte del 60% Exemple: Si un abonament de la temporada 2020-21 costa 400EUR i a l'aplicar la bonificació del 60% el preu és de 160EUR, com a màxim se li aplicaria un descompte extra del 50% sobre eixe preu, és a dir, 80EUR.

INFANTILS

Rebran un 25% del valor de l'entrada a canviar en botigues oficials per a compres superiors a 65EUR.

Un bo per operació

Bono no acumulable a altres descomptes y/o promocions ja existents

*Únicamente comptabilitzarà l'assistència i s'acumularà el dit import en cas de venda d'entrada.


Noticia

El Levante UD, destacat protagonista en la Gala dels Premis Golsmedia Sports 2019

El Levante UD va ser un dels grans protagonistes de la Gala dels Premis Golsmedia Sports 2019 celebrada en el dia d'ahir a Paterna. Els premiats de l'entitat llevantinista van ser els següents:Quico Catalán – Premi HonoríficLuis García Tevenet - Millor entrenadorArturo Molina - Millor centrecampistaPaula Tomás - Campiona d´EuropaEva Navarro - Campiona del Món i d´EuropaGema Climent - Millor...