Noticia

Paco López i María Pry participen en l'obertura de temporada de la FFCV i el CTE

Els entrenadors del Levante UD Paco López i María Pry van participar este dilluns 7 d'octubre en l'acte d'obertura de la temporada organitzat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) i el Comité Tècnic d'Entrenadors (CTE) en l'Ateneu Mercantil. El preparador de Silla i l'entrenadora del Levante UD Femení van compartir taula redona amb Javier Calleja del Villarreal CF i Albert Celades del Valencia CF.

Nombrosos entrenadors de la Comunitat Valenciana i mitjans de comunicació es van congregar en la sexta planta de l'Ateneu per a seguir esta taula redona que va suposar l'obertura de la temporada del Comité. Van assistir Salvador Gomar, president de la FFCV; José Ramón Cuetos Lobo, president del Comité d'Entrenadors de la RFEF; i Pep Sansó, director de l'Escola Nacional d'Entrenadors de la RFEF.Noticia

Part mèdic ASISA | Rochina

Rubén Rochina patix una lesió muscular Grau 2 en l'adductor dret. El jugador es va produir esta lesió en els últims compassos del partit que va disputar ahir el Levante UD davant del Villarreal CF. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.