Noticia

Part mèdic ASISA

Cheick Doukouré; el migcentre presenta un esquinç en el genoll esquerre a falta de realitzar les proves mèdiques pertinents per a conéixer l'abast definitiu d'esta lesió.

Armando Sadiku; l'atacant ha anat a l'hospital a la conclusió del partit que ha creuat al Levante i a l'Espanyol. El jugador patix una forta contusió en el rostre producte del violent xoc patit davant de Diego López en una acció del joc durant el primer temps. Sadiku se sotmetrà a distintes proves mèdiques per a avaluar l'abast de les malalties.


Noticia

Part mèdic ASISA

Els servicis mèdics del Levante UD han confirmat després de les proves mèdiques realitzades a Coke Andújar, que el jugador patix una lesió grau II-III en el lligament lateral intern del genoll dret. Els metges granotes estimen un període de baixa d'unes huit setmanes. El lateral madrileny s'ha hagut de retirar de la sessió d'este matí.

Noticia

Pla d´entrenaments per a la present setmana

Dilluns; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDimarts; DescansDimecres; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDijous; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDivendres; 10:30 hores, Estadi Ciutat de ValènciaDissabte; 10:30 hores, Ciutat EsportivaDiumenge; Partit corresponent a la Jornada 5 de la Liga Santander entre el Levante UD i el Sevilla FC (12 hores)