Noticia

Part mèdic del Levante UD després del encontre davant el Real Murcia

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 08/09/2008 13:51h.
En la sessió d'entrenament realitzada este matí per la plantilla llevantinista diversos jugadors arrossegaven molèsties del encontre d'ahir diumenge davant del Real Múrcia. A més, també completen el comunicat metge Geijo i Mora, que continuen en ple procés de recuperació de les seues lesions.

GEIJO: Continua evolucionant favorablement del seu esquinç del lligament lateral intern del genoll dret, i hui va començar a realitzar carrera continua i gimnàs. A més, seguirà amb el tractament fisioteràpic i exercicis en piscina per a enfortir la zona.

MORA: Unes molèsties en els adductors en la cama dreta li han impedit fins al moment estar a disposició de Luis García. Està evolucionant molt bé d'elles i en els pròxims dies estarà al cent per cent.

ÁLVARO DEL MORAL: En el encontre davant del Múrcia va patir dos contusions i dos ferides incís-contuses cranials que va ser necessari suturar en el mateix terreny de joc. A finals de setmana se li llevaran els punts de sutura, però podrà exercitar-se amb normalitat el dimecres.

ROBUSTÉ: Patix una sobrecàrrega en el compartiment extern del genoll esquerra amb una distensió del múscul poplíteo. Els servicis mèdics han informat que el central català queda en observació i a l'espera de comprovar com evoluciona el dimecres.

La resta del part mèdic el formen Ballesteros amb una contusió en la cella esquerra, Cerra, amb una xicoteta ferida en la parpella superior de l'ull esquerre, i Ángel amb una tendinitis-bursitis en el gluti esquerre. Els tres van realitzar hui treball de recuperació i estaran a disposició de Luis García per al pròxim entrenament.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...