Noticia

Partit d'entrenament contra el filial en la sessió de hui

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 30/10/2008 13:23h.
Luis García ha preparat per a la sessió d'entrenament celebrada este matí a Buñol, un partit d'entrenament davant del filial a tres parts.
Pel primer equip van jugar:
Primera part: Mora, Molinero, Tena, Robusté, Vazquez, Larrea, Iborra, Miguel Pérez, Pedro Vega, Parri i Del Moral.
Segona Part: Manu, Molinero, Tena, Yago, Vázquez, Pallardó, Parri, Miguel Pérez, Adrián, Iborra, Del Moral. També van jugar Cerra, Ballesteros, Ángel, Geijo i Xisco.
Tercera part: Manolo Reina, Cerra, Yago, Ballesteros, Ángel, Pallardó, Gorka, Pedro Vega, Adrián, Xisco Nadal i Geijo.

Per l'equip filial, a les ordes de José Gómez, van jugar:
Primera part: Saúl, Novo, Héctor Rodas, Mérida, Héctor Gallego, Borja, Roque, Nacho Hervás, Mono, Rober, Pablo.
Tejera, Salinas, Lozano, Llorenç, Mossa, Llácer, Boix, Lois, Omar, Guille Chuan, Nacho Verdés. També van jugar Pascal i Jonathan.

No van participar en esta sessió per les molèsties que arrosseguen Rubén, Samuel i Jorge Pina. El mitjapunta asturià va treballar amb els fisioterapeutes, mentres que tant Samuel com Jorge Pina van combinar el treball en el gimnàs amb el tractament fisioteràpic.
Noticia

Pla de treball de l'equip

LUNES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran prendre imatges durant els primers 15 minuts.DIMARTS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva. PORTA TANCADA.Els mitjans de comunicació podran prendre imatges durant els primers 15 minuts.DIMECRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva. PORTA TANCADA.Els mitjans de comunicació podran prendre imatges durant els primers 15 minuts.DIJOUS19 hores. Melilla CD-Levante UDDIVENDRES11:00...