Noticia

Plan de viaje a Sevilla

La expedición levantinista viajará el domingo a Sevilla para disputar a las 21 horas el encuentro correspondiente a la Jornada 9 de la Liga Santander ante el Sevilla FC.

El equipo está citado el domingo a las 10 horas en el Estadio Ciutat de València y saldrá en vuelo chárter desde Manises a las 11 horas con llegada a Sevilla a las 12:05 horas. El regreso está previsto para las 00:50 horas, mientras que la concentración se efectuará en el Hotel NH Collection de Sevilla.

Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...