Presentat el Torneig Levante UD-110 Aniversari de pilota valenciana

El Torneig Llevant UD-110 Aniversari de pilota valenciana ha sigut presentat este matí en el trinquet de Pelai de València. A l'acte, a més dels integrants dels huit equips de pilota que s'han configurat, també han assistit el President d'Honor del Levante UD, Francisco Fenollosa, i els Consellers Miguel Ángel Ruiz i Ramón Vilar.

El torneig, emmarcat dins del Trofeu Jo sóc, es disputarà en la modalitat d´escala i corda. Les semifinals del Torneig Levante UD-110 Aniversari es jugaran el dissabte 23 de novembre. La primera eliminatòria (16:30 hores) enfrontarà a Soro III, Jesús i Salva contra Francés, Félix i Guillermo. A continuació, Pere Roc II, Pere i Carlos jugaran contra De la Vega, Santi i Monrabal II.

La segona part del torneig tindrà lloc el dissabte dia 30 amb la partida pel tercer i quart lloc i, després, la gran final.

L'equip vencedor del Torneig Levante UD-110 Aniversari s´enfrontarà a l'equip guanyador del Torneig Villarreal CF per a establir el campió absolut del Trofeu Jo sóc. Primer es jugarà en el trinquet de Villarreal el cap de setmana del 6 al 8 de desembre i la volta es disputarà el dissabte 14 de desembre en Pelayo.


Noticia

Torna el magazín MilNovecientosNueve, disfruta-ho des de ja!

El Levante UD ha reactivat el seu magazín digital MilNovecientosNueve que els seus aficionats podran disfrutar en este enllaç des de ja per a disfrutar dels reportatges més exclusius, així com dels millors continguts audivisuales.Dins del mateix tindran prou pes els continguts de tipus social amb totes les activitats socials que es realitzen tant des de la nostra Fundació com...

Noticia

Espectacular i emocionant estrena de 'Maneras de Vivir', la història del projecte social de la Fundació

Per fi va arribar el dia i no va defraudar a les expectatives. La Fundació del Levante UD va presentar este dimarts 3 de desembre, Al Palau de Congressos de València, el documental 'Maneras de Vivir', un seguiment a la vida personal i esportiva de 10 dels esportistes del projecte social granota: Ricardo Ten, David Casinos i Mónica Merenciano, de...