Presentat el Torneig Levante UD-110 Aniversari de pilota valenciana

El Torneig Llevant UD-110 Aniversari de pilota valenciana ha sigut presentat este matí en el trinquet de Pelai de València. A l'acte, a més dels integrants dels huit equips de pilota que s'han configurat, també han assistit el President d'Honor del Levante UD, Francisco Fenollosa, i els Consellers Miguel Ángel Ruiz i Ramón Vilar.

El torneig, emmarcat dins del Trofeu Jo sóc, es disputarà en la modalitat d´escala i corda. Les semifinals del Torneig Levante UD-110 Aniversari es jugaran el dissabte 23 de novembre. La primera eliminatòria (16:30 hores) enfrontarà a Soro III, Jesús i Salva contra Francés, Félix i Guillermo. A continuació, Pere Roc II, Pere i Carlos jugaran contra De la Vega, Santi i Monrabal II.

La segona part del torneig tindrà lloc el dissabte dia 30 amb la partida pel tercer i quart lloc i, després, la gran final.

L'equip vencedor del Torneig Levante UD-110 Aniversari s´enfrontarà a l'equip guanyador del Torneig Villarreal CF per a establir el campió absolut del Trofeu Jo sóc. Primer es jugarà en el trinquet de Villarreal el cap de setmana del 6 al 8 de desembre i la volta es disputarà el dissabte 14 de desembre en Pelayo.