Noticia

S´amplia el termini per a la renovació d´abonaments

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 08/09/2008 10:14h.
El Levante UD ha ampliat el termini per a la renovació dels Abonaments per a la Temporada 08/09, fins al mateix dia del encontre davant de l'Hèrcules.

D'esta manera, tots els aficionats que encara no hagen adquirit el seu passe encara estan a temps de poder disfrutar del nou Levante UD 08-09, que ja suma dos victòries consecutives en les dos primeres jornades de la Lliga Adelante de 2a Divisió.
La venda de passes continua pel matí en les Taquilles de Tribuna de l'Estadi de 10 a 14 hores i per les vesprada en les Oficines del Club de 16:30 a 19:30 hores.

A més, el mateix dia del partit també es podrà adquirir l'abonament des de dos hores abans de l'inici del encontre.
Després d'ampliar-se el període de renovació, es retarda fins a dilluns que ve 15 de setembre la data reservada per al canvi de localitats dels abonaments.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...