Noticia

Sessió de recuperació per als titulars en el primer entrenament de la setmana

El Levante UD ha realitzat el primer entrenament de la setmana este matí en l'Estadi Ciutat de València a les ordes de José Ángel Moreno.
Tal com esta previst, els jugadors titulars del encontre davant del Getafe es van sotmetre a una sessió de recuperació, amb estirades i suau carrera contínua, mentres que la resta del planter va estar treballant a major ritme.
Iñaki Descarga no va poder acabar l'entrenament per una contractura en el bessó dret que es va produir en un dels exercicis amb baló.
D'altra banda, la resta del part mèdic el completen David Castedo i Tommasi, que van treballar en La Calderona, i Miguel Ángel, que seguix de baixa després de l'operació d'apendicitis de la passada setmana.

Noticia

La plantilla completa les proves mèdiques

Onze jugadors s'han sotmés a les pertinents proves mèdiques d'inici de temporada durant tot el matí en la Clínica IVRE. Oier, Chema, Campaña, Lluna, Bardhi, Doukouré, Cabaco, Coke, Sadiku, Saveljich i Samu García han sigut els jugadors que han completat les proves en esta segona jornada de treball. Els llevantinistes s'han sotmés a analítiques, a una valoració podológica estàtica, dinàmica...

Noticia

Primer dia de proves mèdiques per a la plantilla llevantinista

Comencen les proves mèdiques de pretemporada per als jugadors de la primera plantilla llevantinista. El primer grup format per Pedro López, Iván López, Toño, Postigo, Roger, Jason, Morales, Ivi, Koke Vegas, Rochina, Rául Fernández, Verza, Espinosa, Rubén García i Pepelu ja han passat per la clínica IVRE on s'han posat en mans dels servicis mèdics del club. Els llevantinistes s'han...