Noticia

Sessió vespertina demà dimecres en l'Estadi

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 04/11/2008 16:47h.
El Levante UD tornarà als entrenaments, després de la jornada de descans, demà dimecres a les 18:30 hores en l'Estadi Ciutat de València.

En esta sessió, els servicis mèdics valoraran l'estat de Samuel i Jorge Pina que podrien estar disponibles per a Luis García la pròxima jornada depenent de la seua evolució, ja que els dos ja van començar a treballar en el terreny de joc en solitari en l'entrenament d'ahir dilluns.

A més, tant Pallardó com Adrián Martín rebran tractament fisioteràpic per a començar la recuperació de les lesions que arrosseguen després de l'encontre davant de l'Eibar.
Noticia

Pla de treball de l'equip

LUNES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva.Els mitjans de comunicació podran prendre imatges durant els primers 15 minuts.DIMARTS10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva. PORTA TANCADA.Els mitjans de comunicació podran prendre imatges durant els primers 15 minuts.DIMECRES10:30 hores. Entrenament en la Ciutat Esportiva. PORTA TANCADA.Els mitjans de comunicació podran prendre imatges durant els primers 15 minuts.DIJOUS19 hores. Melilla CD-Levante UDDIVENDRES11:00...