Noticia

Si vas a viatjar a Osca, compra les teues entrades en les taquilles del Ciutat

Ja s'han posat a la venda en les taquilles del Ciutat de València les entrades per a acompanyar a l'equip a Osca en l´encontre que disputarà diumenge que ve 15 de gener a les 18 hores en El Alcoraz.

Horari de taquilles:

  • Dimecres i dijous de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores
  • Divendres de 9 a 14 hores

Les entrades tenen un preu de 15 euros i per a poder adquirir-les serà imprescindible presentar el DNI de cada persona que vaja a assistir a l´encontre, en el moment de la compra de cada localitat. El pagament únicament serà en efectiu.

 

Noticia

Pla de treball per a la setmana del 13 al 19 de març

Dimecres; entrenament en les instal.lacions de la Ciutat Esportiva des de les 10:30 horesDijous; entrenament en l´Estadi Ciutat de València des de les 10:30 horesDivendres; entrenament en l´Estadi Ciutat de València des de les 10:30 horesDissabte; entrenament en l´Estadi Ciutat de València des de les 10:30 horesDiumenge; Levante UD-UD Almería (12 hores)

Noticia

Part mèdic ASISA

Els servicis mèdics del Levante UD informen que Natxo Insa patix una contusió amb important inflamació articular en el turmell dret, després de les proves efectuades al jugador. El de Cocentaina ha rebut tractament en la zona afectada, tant en la jornada d'ahir com en la de hui, i està previst que demà treballe al marge del grup en la...