Noticia

Suave sesió d´entrenament este matí en l´Estadi

José Ángel Moreno ha programat este matí un entrenament més suau que el de la resta de la setmana, on els jugadors han participat en rondos i partits de futbol-tenis, amb la finalitat de poder recuperar als que encara arrosseguen molèsties.
Per això, Juanma i Geijo no es van exercitar hui encara que s'espera que demà dissabte puguen fer-ho amb normalitat. El de Don Benito té una lumbàlgia, mentres que Geijo no va treballar ja que seguix amb les molèsties en el taló dret.
El central brasiler, Álvaro Maior únicament va poder realitzar treball físic per l'artritis traumàtica del primer dit del peu que li està donant problemes els últims dies, mentres que Kujovic continua augmentant la càrrega de treball ja que està pràcticament recuperat de les seues molèsties en el genoll dret, i hui va seguir exercitant-se al marge amb Martinez Puig, entrenador de porters.
Finalment, David Castedo únicament va realitzar treball fisioteràpic, mentres que Miguel Ángel seguix ingressat en la Clínica Mare de Déu del Consuelo després de l'operació d'apendicitis a què es va sotmetre en la vesprada nit d'ahir.
Els llevantinistes tornaran als entrenaments demà dissabte, en l'última de les sessions de la setmana, a les 10:30 hores en l'Estadi “Ciutat de València”.

Noticia

Levante UD i CD Numancia acorden el traspàs d´Aitor Fernández

Levante UD i CD Numancia han acordat el traspàs del porter Aitor Fernández que es compromet amb l'entitat d'Orriols per quatre temporades més una altra opcional. Aitor Fernández Abarisketa (3-5-1991, Mondragón-Guipúzcoa) hi ha vestit les dos últimes campanyes la camiseta del conjunt numantí, equip amb què ha sumat 76 encontres, entre LaLiga 1|2|3, la promoció d'ascens a Primera i Copa...

Noticia

Part mèdic ASISA - Boateng

Les proves mèdiques efectuades a Emmanuel Boateng en la matinal de hui revelen que el davanter presenta una lesió en el menisc del genoll esquerre. L'atacant serà avaluat en la jornada de demà pel cirurgià Doctor Ernesto Fernández. L'avaluació determinarà les decisions mèdiques a prendre. Cal recordar que Boateng es va retirar en el primer tram del partit que divendres...