Noticia

Suave sesió d´entrenament este matí en l´Estadi

José Ángel Moreno ha programat este matí un entrenament més suau que el de la resta de la setmana, on els jugadors han participat en rondos i partits de futbol-tenis, amb la finalitat de poder recuperar als que encara arrosseguen molèsties.
Per això, Juanma i Geijo no es van exercitar hui encara que s'espera que demà dissabte puguen fer-ho amb normalitat. El de Don Benito té una lumbàlgia, mentres que Geijo no va treballar ja que seguix amb les molèsties en el taló dret.
El central brasiler, Álvaro Maior únicament va poder realitzar treball físic per l'artritis traumàtica del primer dit del peu que li està donant problemes els últims dies, mentres que Kujovic continua augmentant la càrrega de treball ja que està pràcticament recuperat de les seues molèsties en el genoll dret, i hui va seguir exercitant-se al marge amb Martinez Puig, entrenador de porters.
Finalment, David Castedo únicament va realitzar treball fisioteràpic, mentres que Miguel Ángel seguix ingressat en la Clínica Mare de Déu del Consuelo després de l'operació d'apendicitis a què es va sotmetre en la vesprada nit d'ahir.
Els llevantinistes tornaran als entrenaments demà dissabte, en l'última de les sessions de la setmana, a les 10:30 hores en l'Estadi “Ciutat de València”.

Noticia

Koke Vegas s´incorpora a la disciplina del Levante UD

El porter Koke Vegas torna a la disciplina del Levante UD després de jugar en qualitat de cedit, per part de la societat granota, en el CD Alcoyano durant l'exercici de lliga en recorregut. L'arquer s'integrarà a partir de demà dimecres als entrenaments del primer equip que dirigix Juan Ramón López Muñiz. Jorge Ruiz Ojeda, Koke Vegas, es va incorporar...

Noticia

Les entrades per a l´encontre Villarreal CF-Levante UD ja estan a la venda en les taquilles del Ciutat de València

Les entrades per a l´encontre Villarreal CF-Levante UD, que es disputarà dissabte que ve 20 de gener a les 18:30 hores en l'estadi de la Ceràmica, ja es poden adquirir en les taquilles de l'Estadi Ciutat de València.Estes localitats tenen un preu de 15 euros, i per a adquirir-les serà imprescindible presentar el DNI de la persona que vaja a...