Noticia

Tornada al treball dels llevantinistes després de la victòria a Murcia

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 08/09/2008 14:01h.
La plantilla llevantinista s'ha exercitat este matí en la Ciutat Esportiva de Bunyol en una sessió en què els jugadors titulars del encontre davant del Real Múrcia han realitzat recuperació, després del gran esforç físic que van malgastar per a aconseguir la segona victòria de la temporada.

La resta de la plantilla va treballar a major intensitat amb baló a les ordes de Luis García.
Els llevantinistes tindran demà dimarts jornada de descans, per a tornar als entrenaments el dimecres en sessió doble; a les 10 hores i a les 18 hores, en la Ciutat Esportiva de Bunyol.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...