Noticia

Xisco Nadal, nou jugador del Levante UD

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 01/09/2008 21:53h.
El Levante UD i Xisco Nadal han arribat a un acord pel qual el davanter mallorquí jugarà en l'entitat llevantinista les dos pròximes temporades.

Xisco Nadal (27-6-1986, Palma de Mallorca. 1,81 m. i 81 kg), arriba al Levante UD després d'haver jugat l'última campanya en el Granada 74 en Segona Divisió. L'anterior ho va fer en l'Hèrcules i finalitzar la temporada disputant el play-off d'ascens amb el Villarreal B a Segona Divisió.

Anteriorment, Xisco Nadal va militar en el Villarreal CF (02-04), Numancia (03-04, amb ascens a Primera), Villarreal CF i Múrcia (04-05) i Villarreal CF (05-06).

El jugador serà presentat demà dimarts a les 13:15 hores en la Sala de Premsa de l'Estadi Ciutat de València.
Noticia

Part mèdic ASISA - Erick Cabaco

Erick Cabaco, després de finalitzar l'entrenament d'este matí amb molèsties, ha sigut sotmés a diverses proves mèdiques que han determinat que el defensa patix una lesió grau 1 en el tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El temps de baixa estimat està supeditat a l'evolució de la lesió.


Noticia

Acord entre el Levante UD i el Valencia CF per a fixar el preu de les entrades de Grada Visitant en 25 euros

El Levante UD i el Valencia CF han acordat unificar el preu de les entrades de l'afició visitant per als dos partits de la Lliga Santander que es disputaran entre ambdós equips en la present temporada en el Ciutat de València i Mestalla. Gràcies a este compromís entre les dos entitats, les localitats per a ambdós aficions en la Grada...