Noticia

45 anys del primer ascens del Levante UD a Primera Divisió

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 02/06/2008 17:05h.
En el dia de hui el Levante UD commemora el primer ascens de l'equip blaugrana a la màxima categoria del futbol espanyol. Precisament el 2 de juny de 1963, a les 19:15 hores, l'equip llevantinista va ser matemàticament equip de Primera Divisió després de véncer per 2-1 al RCD La Corunya.
Records memorables d'una data que va revifar el sentiment granota d'uns aficionats que van poder festejar en el Camp de Vallejo l'anhelat ascens a la lliga on militen els millors equips del futbol nacional.
Els jugadors que van participar per part del conjunt blaugrana en el dit compromís, a la fi històric per al Levante UD, van ser els següents: Rodri, Céspedes, Pedreño, Calpe, Camarasa, Castelló, Vall, Currucale, Wanderley, Domínguez, Serafín i Sansón. Este grup entrenat per Quique Martín va portar el nom de l'entitat a la categoria de les estreles, sent Serafín i Vall els artífexs dels dos tants levantinistas. El mencionat encontre va ser dirigit pel col·legiat D. Alfonso Gómez Contreras.

Noticia

Pla de treball del Levante UD (26 d´octubre a 1 de novembre)

DILLUNS21:00 hores. Levante UD-RC Celta (El Madrigal)DIMARTS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMECRES17:00 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE18:30 hores. Granada CF-Levante UD