Noticia

A la venda les entrades per als Quarts de Final de la Copa d´Espanya de Futbol Sala 2020 a Màlaga

La RFEF ha posat a la venda les entrades per a la Copa d'Espanya de Futbol Sala que es disputarà del 5 al 8 de febrer en el Pavelló Martín Carpena de Màlaga. El Levante UD FS s'enfrontarà el divendres dia 6 a ElPozo Múrcia en els quarts de final, dia en què també s´enfrontarà el Barça Lassa i Osasuna Magna. Per als aficionats del Levante UD, les entrades tindran un preu de 15 euros i el termini per a comprar-les és fins al divendres 24 de gener.

Els interessats a comprar entrades per al gran esdeveniment del futbol sala nacional hauran de fer-ho punxant en este enllaç. El codi per als aficionats granotes és: levante5721.

Així mateix, els interessats a fer-se amb un abonament tindran fins a este divendres 17 de gener per a enviar un correu a futbolsala@levanteud.es per a fer-nos-ho saber. El preu d'estos abonaments és de 60 i 45 euros euros.

Noticia

297.100 Gràcies

El llevantinisme ha mostrat, una vegada més, el seu costat més solidari i ha aconseguit recaptar 297.100 euros per a la lluita contra el COVID-19. Amb estes donacions econòmiques es comprarà material sanitari per a la Sanitat Pública valenciana, i per a les residències que cuiden dels nostres majors. Un total de 500 persones han participat en esta campanya que...


Noticia

Gran acolliment de la campanya Granotes solidaris que s'amplia fins dimarts que ve. Participa!

El Levante UD i la Fundació Levante UD Cent Anys volen agrair la solidaritat de totes les persones que estan participant de manera molt activa en la campanya Granotes solidaris amb la qual, gràcies a les donacions econòmiques rebudes, es comprarà material sanitari per a la Sanitat Pública valenciana, que serà entregat en coordinació amb la Generalitat Valenciana, i per...