Noticia

Abonat: ja pots reservar la teua entrada per a l'Atlético Levante UD-Real Murcia d'este diumenge

El Levante UD posa a disposició de les seues abonats les entrades per a poder acudir a veure el partit que disputarà l'Atlético Levante UD enfront del Real Murcia este pròxim diumenge 24 d'octubre des de les 12:00 hores en la Ciutat Esportiva de Buñol. El xoc s'enquadra dins de l'octava jornada del grup 5 de la Segona RFEF.

Els abonats interessats a assistir al partit han d´enviar un mail a entradasatleticolevanteud@levanteud.es. Les entrades són gratuïtes i se n'aniran adjudicant per orde de sol·licitud.

Els abonats poden enviar ja el correu electrònic amb la petició de la localitat i el termini per a sol·licitar-la conclourà este divendres a les 12:00 hores.

Cada abonat pot demanar fins a sis entrades, totes elles d'abonats amb el seu corresponent nombre d'abonament i DNI. El club contestarà els e-mails informant si l'entrada o entrades sol·licitades estan concedides.

Per a accedir al Mini Estadi en la Ciutat Esportiva caldrà facilitar l'abonament i el DNI.

Cal recordar que la presència de públic estarà subjecta a les normes vigents en este moment per part de les autoritats sanitàries. Les restriccions pel COVID-19 no permeten menjar, ni el consum de begudes en la grada, excepte aigua.

Des del Levante UD agraïm als nostres abonats el compliment de totes les mesures sanitàries i de protocol i la comprensió de les mateixes.

Noticia

Miguel Pallardó, nou president de l´Associació de Veterans

L'Associació de Veterans del Levante UD ha triat al seu nou president. Miguel Pallardó serà qui ostentarà este càrrec que fins al moment ocupava Sergio Ballesteros. L'exjugador d'Alaquàs va defendre l'elàstica blaugrana en 122 compromisos oficials des de 2008 fins a 2014, aconseguint l'ascens a Primera Divisió en 2010, classificant al Levante UD per a disputar l'Europa League i participant...