Noticia

Actualització del Museu Virtual d'agost de 2020

Ací teniu una nova actualització del Museu Virtual del Levante UD. Submergeix-te en el passat del nostre club centenari i descobreix la història granota a través dels seus protagonistes i dels seus documents. Punxa en este enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/

No et pots perdre un resum del partit que va enfrontar al Levante en el Fir Park davant el Motherwell. El somni europeu va començar a gestar-se a Escòcia a l'agost de 2012. Les hosts de Juan Ignacio Martínez van convertir en realitat el que semblava una quimera.

En testimonis recollim les impressions dels protagonistes després de l'èpica victòria conquistada en el Fir Park davant el Motherwell. Recordem les paraules de Juan Ignacio, les reflexions de Quico Catalán així com les declaracions dels futbolistes després d'un partit llegendari (0-2).

El Levante F.C. i el Gimnàstic van fusionar els seus camins a l'agost de 1939. És l'efemèride del mes d'agost. Naixia la Unión Deportiva Levante-Gimnástico (UDLG) com a germen del Levante UD.

En l'apartat de records recordem un partit entre el Valencia i el Levante en l'Estadi de Vallejo a favor de les Milícies republicanes. Tornem en el temps a agost de 1936 en un context molt convuls.

En donacions vam mostrar un cartell de la II Edició del Trofeu Costa de València que va enfrontar al Wanderers, Twente 65 i al Levante en l'estiu de 1973. És una donació de Vicente Lucas que ja forma part dels documents que custodia l'Àrea de Patrimoni Històric del Levante.

Dediquem el mes de juliol a la Copa Espanya Lliure, Trofeu President de la República que el Levante F.C. va conquistar en 1937 després de véncer al Valencia en la final disputada en l'Estadi de Sarrià. Tens una pestanya, que pots visitar, amb tot el que hauries de saber del Trofeu.

Coneix totes les singularitats que posseeix el Ciutat de València Ara pots saber més d'elles en esta secció del Museu Virtual. El Raconet, El Tros del Fotut i la Capella fan diferent a l'Estadi d´Orriols.

Incloem en el Museu Virtual una aplicació que et permet descobrir els jugadors i tècnics amb més partits en el Levante. Hem realitzat un recorregut que naix amb la fusió del Levante i Gimnàstic per a arribar fins als nostres dies.Noticia

Pla de viatge a Pamplona

L'expedició llevantinista viatjarà demà dissabte a Pamplona per a disputar el diumenge a les 12 hores el partit corresponent a la Jornada 3 de la Liga Santander davant el CA Osasuna.L'equip eixirà en vol xàrter des de Manises a les 18 hores. El retorn està previst per a les 17 hores del diumenge. La concentració s'efectuarà a l'Hotel NH Pamplona...